Cos de cumparaturi

[ 0 ] produse
Verifica cosul
 x 
Cart empty

PROGRAM

a

Luni - Vineri

9:00 - 18:00


0746-549-581

Despre noi

        Magazinul online "Discount Electronice" s-a infiintat in anul 2010 in urma cererii mari pe care am avut-o dupa deschiderea magazinului "Discount Electronice". La Discount Electronice ne straduim sa oferim LED-uri / LCD-uri ieftine si servicii ireprosabile clientilor nostri.

De ce sunt aceste LED-uri/LCD-uri  ieftine?

                                

Marea majoritate a clientilor nostri ne pun aceasta intrebare despre televizoare. Noi suntem importatori directi de LED-uri / LCD-uri si aducem aceste produse din Anglia, care sunt supra-stoc si sunt inapoiate la producator ceea ce fac ca cutiile sa se deterioreze.

       Aceste LED-uri / LCD-uri sunt noi, nefolosite, dar unele dintre acestea au ambalajele deteriorate, ceea ce fac ca pretul sa scada, datorita ambalajului, cu ajutorul acestui magazin online ne scuteste de cheltuieli de inchiriere a unui spatiu de vanzare si de angajati.

     LED-urile / LCD-urile au paneluri de Samsung, si componente LG. Mai sunt pe piata romaneasca LED-uri / LCD-uri ieftine importate din China, care se apropie de pret, de cele importate de noi, dar nu si de calitatea oferita de noi.

     Piata din Anglia este mai exigenta, in ceea ce priveste calitatea, ceea ce facem noi este de a schimba ambalajul si reverificam calitatea LED/LCD-urilor, si de a veni pe piata romaneasca cu un LED/LCD ieftin si de calitate, de care sa ne bucuram si voi ca si cumparatori si noi ca si vanzatori!

Deci ... daca vrei un LED/LCD ieftin si de calitate cu garantie doi ani, comanda acum fara sa te loghezi!

    Alt aspect despre garantie daca LED-ul/LCD-ul pe care l-ai cumparat nu iti convine din anumite motive poti sa-l returnezi in maxim 30 zile si vei primi banii inapoi.

Satisfactia clientului este cel mai important aspect in cadrul firmei noastre.  Cumpara cu incredere!